cage-free TVRTKE 

 

 

Zajedničkim djelovanjem globalne koalicije Open Wing Alliance osigurali smo više od 70 globalnih cage-free izjava o društveno odgovornom poslovanju od najpoznatijih internacionalnih tvrtki kao što su Nestle, Danone, Unilever, McDonalds, Burger King, Subway, Tesco, Metro, Spar, Lidl, Aldi, Milka, Barilla, Mars, Marriott International, Hilton, Best Western te preko 400 izjava od nacionalnih tvrtki iz zemalja članica koalicije.

Kroz Ab ovo kampanju, cilj nam je ovaj globalni trend dovesti i u Hrvatsku. Od siječnja 2019-e okrenulie smo se komunikaciji s hotelijerskim sektorom te osigurali prve cage-free javne izjave od dubrovačkoga Hotela Kazbek te osječkog Millenniuma. Također, početkom 2020-e otvorilie smo komunikaciju i sa Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) sa željom unaprjeđenja metodologije društveno odgovornog poslovanja tako da ona izrijekom uključuje i životinje.

Na ljeto 2020-e nastavljamo s kontaktiranjem nacionalnih tvrtki  te ih pozivamo na priključenje svjetskom cage-free trendu ispunjavanjem online pristupnice koja se nalazi na našoj HOME stranici. Ukoliko vaša tvrtka već posluje cage-free, odabiranjem kao godinu prelaska na cage-free oslovanje PRIJE 2020-e, uvrstit ćemo vas na POZITIVNU LISTU tvrtki koju ćemo redovno update-ati na našem webu i komunicirati u javnim medijima.

U nastavku donosimo loga hrvatskih brendova i onih internacionalnih koji posluju u Hrvatskoj kako bi ih javno pohvalili za odabir društveno-odgovornog i održivog poslovanja te kako bi bile prmjer i drugim tvrtkama da odaberu isti put.

Ove tvrtke odlučile su se već danas poduzeti korake za bolje sutra

 javno se obvezujući na društveno odgovorno poslovanje bez kaveza: