John Oberg & Victor Sjodin


S ponosom predstavljamo i pozivamo te na aktivističke radionice i predavanje u Osijeku i Zagrebu, u režiji dviju faca iz američkog pokreta za zaštitu i prava životinja: JOHNa OBERGa & VICTORa SJODINa.

petak 17.8., OSIJEK, GČ Gornji Grad - predavanje 19:30

subota 18.8., OSIJEK, GČ Gornji Grad – radionica 10:00

nedjelja 19.8., ZAGREB, Kuća života – radionica 16:00

Pobornici ste grassroots pokreta i preferirate s ljudima govoriti jedan na jedan? Zanima vas kako ono što jedete utječe na vas i svijet u cjelini? Poslušajmo što vam Victor Sjodin ima o tome reći!

Pod nazivom The Un-Examined Meal / Neprovjereni obrok Victor Sjodin održat će javno predavanje o istraživanju kako ono što jedemo utječe na nas same i na svijet u kojem živimo. U ovom predavanju riječi će biti o evoluciji etike, patnji životinja, ljudskom zdravlju, sličnostima između ljudi i životinja, ljudskoj fiziologiji, brzoj hrani, okolišu i kako prijeći na više veganske hrane.

Za aktiviste, na radionici, govorit će o moći koju aktivizam ima u spašavanju eksponencijalno više životinja, dijeljenju letaka, organiziranju „kocki”, držanju govora, dijeljenju video zapisa te savjetima i zamkama govorenja jedan na jedan sa zainteresiranima; naravno, uz pitanja i odgovore (ili grupnu raspravu!) na kraju.

Victor Sjodin dopredsjednik je međunarodne skupine za zagovaranje veganstva Vegan Outreach. Obišao je više od 700 gradova kako bi promicao veganstvo u mnogim zemljama i osobno je govorio ili podijelio priručnike o veganstvu u više od milijun primjeraka.

Impresivno? Apsolutno! Poveži se s Victorom na: Instagramu i Facebooku.

Želite li doživjeti renesansu svojih društvenih mreža? John Oberg onda je čovjek za vas!

John Oberg direktor je za nove medije u međunarodnoj organizaciji za zaštitu životinja sa sjedištem u SAD-u, The Humane League (THL). Prije dolaska u THL, John je obnašao funkciju direktora za komunikacije u Vegan Outreachu. Kao direktor za nove medije, John nadgleda prisutnost THL-a na društvenim medijima koji uključuju Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Tumblr, Pinterest, LinkedIn, YouTube i Reddit. U protekle dvije i pol godine, John je deseterostruko povećao broj pratitelja Facebooka i Instagrama THL-a.

Želiš se povezati s Johnom? Prati ga na: Twitteru, Instagramu, Facebooku i LinkedInu.

Predavanje i radionica održat će se na engleskom jeziku. Ulaz: slobodan.

Zabilježi ove datume, upoznaj ove fenomenalne ljude, očekujemo te!

Evente možeš pratiti i na Facebooku: The Un-Examined Meal, Vegan Outreach Workshop.

#Medijskeobjave